Hirdetés

Cosmopolis - Teaser trailer (+18) és poszter

|

Megérkezett az első fél perces kedvcsináló David Cronenberg következő filmjéhez. A romantikus vámpír szerepében már jól ismert Robert Pattinson ezúttal egy jóval keményebb oldalát mutatja meg.

Hirdetés

A rendező már több filmmel is bizonyított (Gyilkos ígéretek, eXistenZ, Meztelen ebéd, A légy), az utóbbi négy évben viszont csak a Veszélyes vággyal jelentkezett. A videóban megjelenő szürreális világ azt sejteti, Cronenberg megpróbál hű maradni régebbi énjéhez. A főszerepét először Colin Farrellnek szánta, de a színész nem ért rá, így ahogy az előzetesben is látható, Eric Packert végül a vámpírfiú játsza el. A 28 éves milliárdos átutazza Manhattant egy hajvágásért, út közben azonban sok akadály állja útját, többek között őt követő emberek, problémák a feleségével, ráadásul egy rossz üzleti döntés miatt elveszíti vagyonát is, mindezt 24 óra leforgása alatt. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.