Hirdetés

Crisis on Earth-X - traileren a legújabb DC-s crossover

|

A DC sorozatok szuperhősi idén sem hagyják ki a közös bunyózást és ez a mostani talán minden korábbi crossovert felülmúlhat.

Hirdetés

Már elvárt dolog, hogy minden évadban egyszer eljöjjön a The CW-n futó DC sorozatok grandiózus crossovere. A készítők idén sem hátráltak meg és igyekszenek eleget tenni a rajongók kívánságainak. Építő jellegű törekvéseik pedig már ott megmutatkoznak, hogy ezúttal valóban mind a 4 sorozaton át fog ívelni a hősöket összerántó esemény. (Tavaly a Supergirlnek csak a végére került egy szösszenetnyi ízelítő a crossoverből).

Hirdetés

A Crisis On Earth-X izgalmas trailere már meg is érkezett, amelyben egy másik világ nem várt látogatói zavarják meg Barry és Iris esküvőjét. A csatorna szerencsére nem fogja a végletekig húzni az idegeinket és viszonylag gyorsan, két nap alatt letudhatjuk majd a crossovert, amelynek epizódjai így épülnek fel: hétfőn kezd a Supergirl, amit még aznap este A zöld íjász követ. Kedd este a Flash folytatja a sort, majd a Holnap Legendáiban kerül lezárásra a sztori.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.