Hirdetés

Csatahajó - az első klip

|

Megérkezett Peter Berg Csatahajójának első klipje. A történet alakulásáról nem sokat árul el, de látványban odateszi magát. Másfél perc tömény speciális effektus. Hát lássuk!

Hirdetés

Láttunk négy trailert, egy 17 perces rendezői kommentárral fűszerezett előzetest és sok-sok képet Peter Berg nyári blockbuster-éből és most bővült a sor egy friss klippel. A történet egyszerű: találkozunk egy idegen létformával a nyílt vízen és csetepatéba keveredünk. Torpedó filmként indult, de ahogy Szada kollegám nagyon ötletesen megfogalmazta anno, annyi köze van a táblajátékhoz, mint Amerikának Indiához. De mindenképpen érdemes elbaktatni a legközelebbi moziba május 18. után és beülni rá, mert ez a film a "pacsirtahangú" énekesnő, Rihanna első nagyvásznas próbálkozása. Kíváncsian várjuk, hogy színészi ambícióit kiélve mit tud nekünk majd nyújtani. A tovább mögött megtekinthető az első klip!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.