Hirdetés

Csatahajó - Videón az Idegenek

|

Most betekintést nyerhetünk a kulisszák mögé, pontosabban megtudhatjuk, hogyan is gyártották élethűre a Csatahajó idegen lényeit és járműveit a vizuális effektekért felelős csapat tagjai.

Hirdetés

Már cikkeztünk arról, hogy a Csatahajó marketing gépezete is beindult és elkezdte ránk zúdítani az érdekesnél érdekesebb tartalmait. A mostani adagunk egy 3 perces előzetes kommentárral és színfalak mögötti jelenetekkel. A videóban felszólal többek között Peter Berg, Taylor Kitsch és Rihanna is. Ezek mellett találhatunk egy-két új jelenetet is a filmből. Vigyázat, a jelenetek spoiler-veszélyesek. A film premiere május 18. Videó a tovább mögött.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.