Hirdetés

Csillag születik trailer - Bradley Cooper és Lady Gaga együtt énekel

|

Bradley Cooper ezúttal rendezőként is kipróbálja magát és egy klasszikus hollywoodi sztorit bányászott elő a fiókból, amelyhez megnyerte az egyik legnépszerűbb énekesnőt, Lady Gagát is. Az első trailer biztató.

Hirdetés

Bradley Coopert már négyszer jelölték Oscar-díjra, viszont még egyet sem sikerült szoborra váltania belőle. Mit tehet ilyenkor egy színész? Hát a következő projekt főszerepének elvállalása mellett beáll a kamera mögé is (a forgatókönyvírói feladatokról nem is beszélve) és előkapja azt a történetet, amelyet már számos alkalommal feldolgoztak Hollywoodban és mindegyik adaptáció kiérdemelt az Akadémiától vagy több jelölést, vagy legalább egy díjat. 

Hirdetés

Nem számíthat tehát Cooper sem kevesebbre, főleg hogy a Csillag születik legújabb feldolgozásához a világhírű énekesnőt, Lady Gagát kérte fel, akit valószínűleg az extrém sminkje nélkül sokan meg sem ismernének. Rajtuk kívül olyan legendás alakok bukkannak fel majd a vásznon, mint Dave Chappelle, Sam Elliott vagy mindenki Ford Fairlane-je, Andrew Dice Clay. Jó előérzetünk van! 

A Csillag születik október 5-én debütál a külföldi mozikban, de hozzánk is biztosan el fog érni. Nektek hogy tetszik a trailer?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.