Hirdetés

D23 Expo - A Wrinkle in Time előzetes

|

Madeleine L'Engle Időcsavar című, Amerikában már klasszikussá vált sci-fi/fantasy ifjúsági regényében téren és időn át keresik fiatal főhőseink a Chris Pine által alakított tudóst, amelyet ezúttal Ava DuVernay és a Disney vett kezébe, hogy vászonra vigyen.

Hirdetés

A Selma rendezőnőjét a film sikere után számtalan ajánlattal bombázták - többek között a Marvel a Fekete Párduccal -, de ő emellett a széles körben népszerű kis regény mellett döntött nagy költségvetésű bemutatkozásához. Ava DuVernay újragondolását Jennifer Lee (Jégvarázs) öntötte forgatókönyvbe, amely Meg Murry (Storm Reid), zseniális kisöccse, Charles Wallace Murry (Deric McCabe) és barátjuk, Calvin (Levi Miller) útját követi alternatív dimenziókba, miután az ötödik dimenzióban való utazással kísérletező apjuk (Chris Pine) nyomtalanul eltűnik. 

Hirdetés

A film sokszínű stábjában szerepel még a már említetteken kívül többek között Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, Mindy Kaling,  Gugu Mbatha-Raw és Zach Galifianakis. A célközönség nyilvánvalóan a fiatalabb korosztály, habár rendkívül bizakodva várják azok is, akiknek meghatározó gyerekkori olvasmányuk volt. Amerikai bemutató: 2018. március 9.

A film első hivatalos posztere:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.