Hirdetés

Dakota Fanninget árgus szemekkel figyelik A figyelők előzetesében

|

A filmet M. Night Shyamalan lánya, Ishana rendezte.

Hirdetés

Nehéz kilépni a családi üzelmekből, főleg ha az ember apja egy olyan név a szakmában, mint M. Night Shyamalan. A rendező lánya idén a The Watchers, vagyis magyarul A figyelők című misztikus horror-thrillerrel érkezik a mozikba, néhány hónappal apja idei darabja, a Trap előtt… és hát az előzetesek alapján bizony A figyelők több izgalmat és rejtélyt ígér, mint az apuka soron következő alkotása.

Hirdetés

Dakota Fanning játssza a központi karaktert, aki egy írországi erdőbe vonulna el, hogy nyugalomra leljen. A kiruccanás azonban nem várt fordulatot vesz, amikor beinvitálják őt egy óriási ablakkal bíró konténerbe, ami látszólag az egyedüli menedéket jelenti az erdőben lakozó teremtményekkel szemben. Az apuka öröksége miatt sokaknak A falu című film juthat az eszébe az első képek alapján, bár több képkocka is azt sugallja, hogy itt nem kapunk hasonló "fordulatot", mint amabban.

A figyelőket egyébként A.M. Shine azonos című regényéből adaptálták, úgyhogy akik olvasták már a forrásművet, megnyugtathatják a kétkedőket a fordulatokat illetően. Ám csavarok ide vagy oda, ez egy izgalmas és érdekes misztikumú filmnek ígérkezik.

Szerintetek Ishana képes lesz kiszabadulni apja árnyékából az első rendezésével?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.