Hirdetés

Dakota Johnson 30 felett keresi a boldogságot, itt az Am I OK trailere

|

Mikor voltál önmagad?

Hirdetés

A romantikus vígjáték nehéz műfaj, ezt pontosan bizonyítja az elmúlt évek hollywoodi filmtermése, amelyben egymást érték a gyengébbnél gyengébb darabok.

Nehéz feladat úgy ragaszkodni a műfaj szabályaihoz, hogy közben az alkotó egyéni hangja is érvényesülni tudjon, és a néző  se érezze azt, hogy már megint átverik és ugyanazt a sztorit kell újra és újra megnéznie. 

Hirdetés

Az Am I Ok? klasszikus romkomnak indul, ám hamar kiderül, hogy van benne egy csavar. A Dakota Johnson átlal játszott főhősnő egy szép napon fekszik az ágyon, s azon kell elgondolkodnia, hogy vajon miért nem jött rá eddig arra, hogy hogyan lehet boldog. Néhány csalódás után felmerül benne a kérdés, hogy vajon jó helyen keresi-e a megnyugvást. Az is lehet, hogy nem is a férfiak érdeklik igazán?

Az előzetes alapján egy jó humorú, kedves filmre számíthatunk, ami egyúttal felelősséggel közelít a témához. Dakota Johnson legfőbb partnere pedig a többek között a Sárkányok házából is ismert Sonoya Mizuno alakítja majd, 

A film június 6-án érkezik a Max-re. Ti adtok neki egy esélyt?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.