Hirdetés

Danny Gloverrel készül a Disney karácsonyra, itt a The Naughty Nine előzetese

|

A gyerekek nem kapják meg a várt ajándékot, hát saját kezükbe veszik a sorsukat.

Hirdetés

Lassan itt a november, ami amellett, hogy előkerülnek a téli ruhák, egyetlen dolgot jelenthet: jönnek az ünnepi filmek! Az elmúlt években megszokhattuk, hogy a streamingszolgálatók hamar felülnek a hype-ra, így már hetekkel karácsony előtt megkapják a szokásos mennyiséget a műfaj rajongói.

Biztosan lesznek majd szép számmal teljesen klasszikus feldolgozások is, de a Disney egy merészebb próbálkozással nyit, aminek alapötlete kifejezetten kreatív. 

Hirdetés

Mindannyiunkat ijesztgettek gyerekként azzal, hogy ha nem viselkedünk jól, akkor üres kézzel nézzük végig az ünnepet. Épp ez történik a The Naughty Nine főszereplőivel, akik azonban nem fogadják el a sorsukat. Felkerekednek, az Ocean's-filmekre emlékeztető csapatot alakítanak és megpróbálják móresre tanítani a Mikulást, akit ebben a feldolgozásban Danny Glover, a Halálos fegyver sztárja alakít. Heist movie, gyerekfilm és vígjáték műfaji elemek is megjelennek az első előzeteseben, amely alapján akár még szórakoztató is lehet a film, a kérdés majd ezeknek az elemeknek az aránya lesz. 

A The Naughty Nine novemberben debütál a Disney +-on, ti megnézitek majd?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.