Hirdetés

Dark Crimes - befutott az első trailer Jim Carrey krimijéből

|

Jim Carrey ismét megmutatja, hogy a komolyabb szerepek is jól állnak neki. Egy gyilkossági nyomozás pont ilyen.

Hirdetés

A gumiarcú komikus, Jim Carrey elsősorban vígjátékairól ismert, pedig akadnak a kelléktárában olyan darabok is, mint a 2007-es A 23-as szám című thriller, amelyben megmutathatta a komolyabb oldalát is.

Hirdetés

Ilyen lesz következő filmje, a Dark Crimes (korábban True Crimes) című krimi is, amely megtörtént eseten alapul: 2000-ben egy reklámcég vezetőjére holtan találtak, viszont az ügyet képtelenek voltak megoldani a hatóságok. Egészen addig, míg meg nem jelent Krystian Bala regénye, amelynek tartalma kísértetiesen hasonlított a bűntényre. Carrey az ügyben nyomozó detektívet, Jacket alakítja. David Grann 2008-as, New Yorkerben megjelent cikkét vették alapul, ebből írt forgatókönyvet Jeremy Brock (Az utolsó skót király, A sas, Majd újra lesz nyár) és rendezett filmet Alexandros Avranas (Miss Violence). A további szerepekben: Charlotte Gainsbourg és Marton Csokas. Nézzétek meg, hogy milyen lesz a Dark Crimes a legelső trailer alapján: 

A Dark Crimes április 19-től már látható lesz a DIRECTV keretében, mielőtt május 11-én mozikba kerülne. A hazai premierről egyelőre nincs hír. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.