Hirdetés

Dark Shadows – Trailer (Update #2)

|

A rengeteg kép után, kevesebb, mint két hónappal a premier előtt megjött Tim Burton új filmjének az előzetese. Jobb később, mint soha.

Hirdetés

Az Amerikában kultikus sorozat alapján készült újabb Burton-opusz története szerint 1752-ben Joshua és Naomi Collins vitorlát bontanak Liverpoolban, Angliában, hogy új életet kezdhessenek az Új világban. De még az óceán se elegendő ahhoz, hogy megszabaduljanak egy titokzatos átoktól, mely családjukat sújtja. Két évtized telik el, és fiuk, Barnabas (Johnny Depp) lába előtt hever Collinsport városa. A gazdag és hatalmas Barnabas azt hiszi akármit megtehet, egészen addig, amíg össze nem töri a gyönyörű boszorkány, Angelique Bouchard (Eva Green) szívét. A boszorkány dühében vámpírrá változtatja a férfit és élve eltemeti. Kétszáz évvel később Barnabas kiszabadul sírjából, de 1972-ben egy teljesen más világot talál. Rálel leszármazottaira, akik közül mindegyiknek megvan a maga saját, sötét kis titka, és Barnabas megpróbál rájönni, hogy mi lehet az, de időközben a boszorkány Angelique is felbukkan.

Update: megérkezett az Éjsötét árnyék trailerének szinkronos változata

Update #2: cserélve a végleges, szinkronos változatra

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.