Hirdetés

Deadfall - Előzetesen Eric Bana bűnűgyi-thrillere

|

A legelső előzetessel mutatkozik be az Eric Bana és Olivia Wilde nevével fémjelzett bűnügyi-thriller, melyet a Pénzhamisítókat készítő Stefan Ruzowitzky dirigálta.

Hirdetés

Zach Dean legelső forgatókönyvét tisztelhetjük a Deadfall című bűnűgyi-thrillerben, amit a 2007-es Pénzhamisítókkal jelentkező Stefan Ruzowitzky hozott össze patinás szereplőgárdával. A stábban láthatjuk felsorolva Eric Bana, Olivia Wilde, Charlie Hunnam, Kate Mara, Sissy Spacek, Kris Kristofferson és Treat Williams nevét is, ami december hetedikén kerül kiadásra a tengerentúlon. A thriller sztorija szerint egy idősebb testvér (Bana) és huga (Wilde) kiraboltak egy kaszinót, ám a menekülés balul ütött ki és meggyűlik a bajuk a környezettel, a családdal, a rendőrséggel is.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.