Hirdetés

Első teaseren a Deadpool 2

|

És nem találunk szavakat...

Hirdetés

Mármint arra, hogy Ryan Reynolds hogy lehet továbbra is ekkora megveszekedett őrült és úgy felkelteni az érdeklődésünket, hogy jószerivel alig mutat valamit az új Deadpool-filmből és helyette Bob Rosst utánozva hódol a művészeteknek. És mégis működik!

Hirdetés

Persze már az első Deadpoolnak is megveszekedetten jó volt a marketingje az idióta zsoldos trollkodásaival, de most nagyon úgy fest (értitek?!!), hogy még erre is sikerül rálicitálni. Mindenkiből kapunk egy kicsit (Deadpoolból persze sokat), és mégis eleget.

Emellett a film szinopszisa is napvilágot látott, amelyben Wade Wilson miután nagy nehezen túléli egy szarvasmarha támadását, arra törekszik, hogy a környék legmenőbb bárpultosává váljon, miközben megtanul megbirkózni az ízlés hiányával. Wade-nek ezért meg kell küzdenie ninjákkal, fluxus kondenzátorokkal, szexuálisan agresszív fogazatokkal, hogy megtanulja megbecsülni a családokat és a barátokat.

Miért? Valami épkézláb történet leírásra számítottunk. A promóból és a leírtakból ítélve továbbra is gyanakszunk arra, hogy az ünnepeknek kiemelt szerepe lesz. A Deadpool 2 2018 június 1.-én kerül a mozikba.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.