Hirdetés

Szinkronosan is sötét és komor a Deadpool 2. végső előzetese

|

Pont, mint a DC Univerzum.

Hirdetés

Már mindenki melegíti elő a jegyét a Bosszúállók: Végtelen háborúra, de alighogy lecseng a film okozta sokk hatás, máris itt van a Marvel nagypofájú zsoldosának, Deadpoolnak is a második bevetése, amelyben ő is Thanosszal méri össze az erejét. Ennek örömére itt van a végső előzetes szinkronos verziója is. 

Hirdetés

És talán az előző előzetesben a főszereplő Ryan Reynoldsot ismét tolmácsoló Nagy Ervin jobban élt, az még mindig kiütközik, hogy nagyon élvezi megszólaltatni ezt a figurát, még ha ezúttal nincsenek is az újban ízes káromkodások, viszont lesz mit vetíteni a Bosszúállók előtt a forgalmazónak. Természetesen a Kábelt megformáló Josh Brolint most is Kőszegi Ákos tolmácsolja és vélhetően minden fontosabb szereplő szinkronja visszatér, ebből a trailerből pedig még nm lehet messzemenő következtetéseket levonni a magyar változat végleges minőségére, vagy szereposztására, de gyaníthatóan hasonló lesz a felállás, mint amit itt hallhattunk.

Bónusznak pedig itt van legalul a film IMAX posztere, amire nem igazán tudott felkészülni az ember, az alábbi képet pedig Hugh Jackman posztolta ki, ami már is találgatásra adhat okot. Deadpool koma második ámokfutása május 17.-től lesz látható a magyar mozikban és ismerve a honi szinkron, valamint a szabad szájú vígjátékok viszonyát, vélhetően ez a rész is nagy siker lesz. 

https://www.youtube.com/watch?v=xv2Bky3EmWA

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.