Hirdetés

Deadpool 2 - az új trailer a Marvelt és a DC-t sem kíméli

|

Kegyetlenül odaszól Deadpool a rivális szuperhősöknek miközben mi a földön fetrengünk a nevetéstől.

Hirdetés

Idén májusban Ryan Reynolds visszatér a teljesen hozzánőtt Deadpool szerepében és ezúttal sem lesz egyedül. Csatlakozik hozzá a szerencsét manipuláló mutáns, Domino (Zazie Beetz) valamint az időutazó Kábel (Josh Brolin). A banda azonban még így is kevésnek bizonyul a Jack Kesy által alakított főgennyládával szemben, így további csapattagokra lesz szükség, akiket az új trailer végre rendesen be is mutat.

Hirdetés

Emellett illetlen jelenetekből, vagány akciókból és sértő beszólásokból sem lesz hiány, szóval minden feltétel adott ahhoz, hogy a második eljövetel is hasonlóan nagyot szóljon mint az első. A Deadpool 2 2018. május 17-én érkezik a mozikba David Leitch rendezésében. Íme a trailer:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.