Hirdetés

Haláli a Deadpool bakiparádéja

|

Jó néhány hónappal a DVD és Blu-ray megjelenés után immár online is megtekinthető a tavalyi év meglepetésének bakiparádéja.

Hirdetés

A tavaly februárban debütált Deadpool sikeressége a számok, kritikák és rajongói vélemények mellett abban is megmutatkozik, hogy a jól működő R-besoroláson felbuzdulva azóta készült egy brutális Logan, amiben Hugh Jackman végleg búcsút intett a karakternek, valamint hamarosan a második rész forgatása is kezdetét veszi. 

Hirdetés

A közel hét perces videóban van minden, amit csak szeretnénk, többek között kimaradt mutatványok, elbaltázott mondatok és néhány különösen vidám pillanat a szexmontázs felvételeiről. Az összeállítás természetesen eredetileg a DVD és Blu-ray korongokon volt megtekinthető, ám jóval annak megjelenése után most már bárki szórakozhat rajta. 

Ryan Reynolds, Zazie Beetz és Josh Brolin főszereplésével már nyáron kezdetét veszik a kereken egy év múlva (2018. június 1-én) érkező Deadpool 2. munkálatai.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.