Hirdetés

Deadpool - Rajongói Trailer

|

Az X-Men: Kezdetek - Farkas-ban a Deadpool producerei szerint is kiherélték a karaktert, de 2014-ben érkezik a valódi és ütős mozi, ám a rajongók (szerencsére) nem bírnak olyan sokáig várni...

Hirdetés

A Deadpool mozi jelen állás szerint a Marvel ütemtervében 2014-es dátummal szerepel, egyértelműen Ryan Reynolds-szal a főszerepben, hiszen Wade Wilson-ként remekül teljesített, rá írták a szerepet. A rendezői szék is annyi feneket próbált már, hogy lassan cserélheti a stúdió, de jelen pillanatban Tim Miller (Rockfish) hátsója melegíti. A forgatókönyvet Rhett Reese és Paul Wernick körmölték le. A továbbiakban megtekinthető a minőségire sikeredett Deadpool fan-made előzetes.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.