Hirdetés

Így szedi áldozatait Bruce Willis a Bosszúvágy remake-jében

|

Isten óvjon mindenkit Bruce Willis bosszújától!

Hirdetés

2006-ban röppent fel először az ötlet, hogy remake-et kap Charles Bronson 1974-es Bosszúvágy (Death Wish) c. klasszikusa. Az évek során számos szakmabeli megfordult a projekt háza táján (például Joe Carnahan, majd Gerardo Naranjo), mígnem elérkeztünk az újragondolás megvalósulásáig: a Kabinláz, a Motel, a Green Inferno és a Kopp-kopp filmek rendezője, Eli Roth készíthette el a Bosszúvágy remake-et az MGM és a Paramount Pictures vállalatoknak, míg a főszerepre a manapság inkább csak DVD-re szánt filmekben domborító és az akciókat látványosan unó Bruce Willist szerezték meg. Keshalesék abból a forgatókönyvből dolgozhattak, amelynek alapjait még Joe Carnahan (Fehér pokol, A szupercsapat) írta, majd Dan Gilroy (A Bourne-hagyaték, Éjjeli féreg) és Graham Yost (A törvény embere, Féktelenül) pofozták ki.

Hirdetés

A Bosszúvágy sztorijában Paul Kersey (Willis) építészként átlagos, nyugodt és boldog életet él feleségével és lányával, mígnem egy nap szerelmét rablók gyilkolják meg, lánya pedig katatón állapotba kerül az események miatt. Nem sokkal később Paul megöl egy rá támadó rablót és rájön, hogy mit kell tennie: az utcákat járja bosszúvágytól fűtve és csak azt várja, hogy megvédhesse magát. Útját hullák szegélyezik, miközben a rendőrség az önjelölt igazságosztó után kutat. Most megérkezett a legelső trailer a 2017-es változatból és reménykedünk benne, hogy Bruce Willis ismét hozza majd azt a figurát, amiért a Die Hardban imádtuk. Hazánkban november 23-ig kell várni, hogy kiderüljön. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.