Hirdetés

Hatalmasat szól a Defenders első előzetese

|

Rögtön magyar felirattal láthatjátok, ahogy az utcai Bosszúállók helyretesznek pár rossz arcot New York utcáin.

Hirdetés

A Marvel és a Netflix a semmiből állt elő az elmúlt két évben bemutatott négy utcai szuperhőst egy fedél alá terelő Defenders című sorozat első teljes értékű előzetesével, ami egyöntetű pozitív fogadtatásban részesül minden oldalról. A hangulatos kedvcsinálóban mindenki benne van, aki számít, bőven szerepel a (fantasztikus) négyes együtt és külön-külön egyaránt (nem akármilyen csapatdinamikával!), Sigourney Weaver gonosza pedig roppant érdekesnek tűnik már csak így néhány képkocka után is. Az eddig bemutatott műsorokhoz képest könnyedebb hangulatot ígér az ízelítő, amit ígéretünkhöz híven magyar felirattal nézhettek meg lejjebb görgetve a Marvel Magyarország jóvoltából. 

Hirdetés

Charlie Cox (Fenegyerek), Krysten Ritter (Jessica Jones), Mike Colter (Luke Cage) és Finn Jones (Vasököl) mellett olyan ismerős arcok térnek még vissza, mint Elden Henson (Foggy Nelson), Deborah Ann Woll (Karen Page), Eka Darville (Malcolm), Carrie-Anne Moss (Jeri Hogarth), Scott Glenn (Stick), Jessica Henwick (Colleen Wing), Elodie Yung (Elektra), Rachael Taylor (Trish Walker), Simone Missick (Misty Knight) valamint természetesen Rosario Dawson (Claire Temple).

A sorozat teljes évada 2017. augusztus 18-án lesz elérhető a Netflixen, a szóban forgó remek kedvcsinálóért pedig erre tessék: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.