Hirdetés

Itt az eddigi talán legjobb Defenders trailer Stan Lee narrálásában (Frissítve)

|

Inspiráló előzetessel jelentkezik a Defenders.

Hirdetés

A Defenders koreai trailerében Stan Lee autózza be New Yorkot és sorra szemtanúja lesz a korábbi Netflixes Marvel sorozatok eseményeinek. Lee inspiráló narrációjának utolsó mondata világít rá a különbségre a Bosszúállók és a Defenders között, miszerint meglehet, hogy hősök, de akkor is csak emberek. Az előzetes legvégére kapunk egy kis meglepetést, aminek hihetetlenül örülünk! 

UPDATE: A Netflix időközben hivatalosan is közzétette a videót, így immár jó minőségben, magyar felirattal nézhetitek meg!

Hirdetés

A sorozat teljes évada 2017. augusztus 18-án lesz elérhető a Netflixen. Főbb szerepekben Charlie Cox (Daredevil), Krysten Ritter (Jessica Jones), Mike Colter (Luke Cage), Finn Jones (Iron Fist), Rosario Dawson (Claire Temple), Elden Henson (Foggy Nelson), Deborah Ann Woll (Karen Page), Eka Darville (Malcolm), Carrie-Anne Moss (Jeri Hogarth), Scott Glenn (Stick), Jessica Henwick (Colleen Wing), Elodie Yung (Elektra), Rachael Taylor (Trish Walker) és Simone Missick (Misty Knight).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.