Hirdetés

Demóna: A sötétség úrnője trailer - Angelina Jolie visszatér

|

Demóna történetét folytatja a Disney, amiből természetesen Elle Fanning sem maradhat ki.

Hirdetés

"Egy gyönyörű, tiszta szívű fiatal hölgy, Demóna (Angelina Jolie) idillbe illő életét éli egy erdei királyságban, míg egy nap ellenséges támadás éri a békés birodalmat és borítja fel a rendet. Demóna a királyság legfőbb védelmezőjévé válik, ám végül könyörtelen árulás áldozata lesz, aminek folytán tiszta szíve kővé változik. Bosszútól hajtva csatába indul a támadó király örököse ellen, melynek végén átkot szór az újszülött csecsemőre, Aurorára (Elle Fanning). Ahogy a gyermek növekszik, Demóna rájön, hogy a gyermek lehet a kulcsa a birodalom békéjének és az ő boldogságának is egyaránt." - ismerősen cseng, ugye? A Robert Stromberg által rendezett 2014-es élőszereplős Disney mese ugyan nem volt hibátlan, de a büdzséjének sokszorosát hozta vissza a kasszáknál, így evidens volt a folytatás, amelyet egy új rendező, Joachim Rønning (A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja, Kon-Tiki) hozott tető alá Linda Woolverton (Demóna, Az oroszlánkirály, Alice Csodaországban) forgatókönyve alapján. 

Hirdetés

A folytatás története évekkel játszódik az előző sztori eseménye után és folytatja Demóna, valamint Aurora bonyolult kapcsolatának feltárását, miközben a páros új szövetségeket köt és új fenyegetésekkel néz szembe. Ha többet is szeretnétek megtudni arról, hogy miről fog szólni a Demóna: A sötétség úrnője, akkor ne habozzatok rákönyökölni a lejátszás gombra: 

Az előző filmből visszatér Angelina Jolie, Elle Fanning, Sam Riley, Imelda Staunton, Juno Temple és Lesley Manville is, akikhez ezúttal olyan színészek csatlakoznak, mint Michelle Pfeiffer (anyám!, Gyilkosság az Orient expresszen), Chiwetel Ejiofor (12 év rabszolgaság, Doctor Strange, Mentőexpedíció), Ed Skrein (Deadpool, A szállító: Örökség), Robert Lindsay (Az én kis családom) és Harris Dickinson (Bizalom). Magyarországon október 17-én fog bemutatkozni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.