Hirdetés

Derült égből fasírt 2 - Az első trailer

|

A képek és poszterek után végre befutott a Derült égből fasírt című 2009-es animációs film folytatása, melyben továbbra is az életre kelt kajaállatok állnak a fókuszban és a már ismerős feltaláló...

Hirdetés

Miután a Derült égből fasírt három éve több mint 140 milliós bevételt hozott a Sony számára, egyértelmű döntés volt az animáció folytatása. A forgatókönyvet az előző film írói (John Francis Daley és Jonathan Goldstein) készítették, a rendezői feladatokat pedig a Nagyon vadon 3 és a Shrek alkotója, Cody Cameron vállalta be. Az eredeti szinkronhangok között találhatunk nagy visszatérőket és újakat is, íme a lista: Bill Hader, Anna Faris, Andy Samberg, Benjamin Bratt, Terry Crews és Neil Patrick Harris. A sztorit a folytatásban olvashatjátok, a világpremiert pedig előrehozták szeptember 27-re, természetesen 3D-ben.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.