Hirdetés

Detektív Pikachu - megérkezett az első előzetes

|

Ryan Reynolds ezúttal Pikachu képében próbál meg igazságot tenni. De ezt nem láttuk jönni...

Hirdetés

Miután 2016-ban a Legendary Pictures megszerezte a Pokémon-franchise filmes jogait, a The Pokémon Companyvel szövetkezve elkezdték kidolgozni az első élőszereplős mozi terveit, melyről aztán kiderült, hogy nem az animesorozat, hanem Pikachu új inkarnációjának, a Detektív Pikachunak a feldolgozása lesz. Ekkor még úgy tűnt, hogy a film megmarad a tervezőasztalon, ugyanis sokáig semmi hír nem érkezett a projekt felől. Ám tavaly decemberben bejelentették, hogy a film nagyon is él, a címszereplőt pedig nem más fogja életre kelteni, mint Ryan ReynoldsMost pedig a Warner stúdió közzétette az első előzetest a filmről, amely nos... hát... Inkább nézzétek meg a saját szemetekkel, és döntsétek el ti, hogy szükség volt-e erre vagy sem.

Hirdetés

A Detektív Pikachu 2019. május 11-én érkezik a mozikba Rob Letterman (Cápamese, Libabőr) rendezésében, a forgatókönyvet Nicole Perlman és Alex Hirsch (Nyomi szerencsétlen utazásai, Rejtélyek városkája) szerzik, főbb szerepben pedig feltűnik még Ken Watanabe (Eredet, Godzilla, Az utolsó szamuráj), Kathryn Newton, Karan Soni, Bill Nighy, Suki Waterhouse, Chris Geere, Rita Ora és Omar Chaparro.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.