Hirdetés

Die Hard 5 - Hivatalos előzetes

|

Szerintem senkinek se kell bemutatni Bruce Willis legújabb filmjét, amit kishazánkban forgtatott. Most megérkezett az első hivatalos előzetese. Készüljetek, kemény lesz!

Hirdetés

Pont a tegnapi napon adtunk arról hírt, hogy megérkezett az első hivatalos fotó a Die Hard ötödik részéhez. Nem kellett sokat várnunk hiszen máris megérkezett a hivatalos előzetes is. A trailer pont olyan lett, mint amilyet vártunk tőlle, dirr-durr, csitt-csatt, robbanó járművek és a már megszokott Bruce Willis mosoly. A sztoriban John ezúttal Oroszországba, Moszkvába látogat, hogy fiát kihúzza a nagybetűs szószból, ám ahogyan az lenni szokott, ismét a nyakába szakad a világ megmentésének gondja is. Akciófilm fanok figyelem, február 14-én érkezik!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.