Hirdetés

Die Hard - Drágább, mint az életed - A kulisszák mögött

|

A trailerek és poszterek után most betekinthetünk végre a kulisszák mögé is: láthatjuk, hogyan zajlott a forgatás, nyilatkoznak a színészek és új jelenetek is feltűnnek a színen.

Hirdetés

A majd másfél perces Hogyan készült előzetesben felszólal a John McClane fiát alakító Jai Courtney, valamint láthatunk jó pár olyan jelenet felvételét, ami a trailerben igen jól mutatott. A részben Magyarországon forgatott, ötödik Die Hard epizód középpontjában John McClane fia (Jai Courtney) áll, aki hatalmas zűrbe keveredik Moszkvában és csakis édesapja tudja megmenteni. Ha pedig ott jár, miért ne botlana bele egy világméretű veszélybe és mentené meg az egész Földet? Azért a videó végéről nem maradhatott el a Yippie-kay-yey sem Bruce Willis szájából... A filmet John Moore (Max Payne) dirigálta le, a forgatókönyvet Skip Woods (Hitman) körmölte, a főbb szerepekben Willis és Courtney mellett feltűnik még Mary Elizabeth Winstead, Patrick Stewart, Cole Hauser, Yuliya Snigir és Sebastian Koch is. Hazai premier: 2013. február 14.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.