Hirdetés

Die Hard - Drágább, mint az életed - Szinkronos előzetes

|

Befutott a Die Hard - Drágább, mint az életed első szinkronos előzetese és ki más is lehetne a főszereplő fenegyerek, vagyis Bruce Willis magyar hangja, mint Dörner György?

Hirdetés

Végre magyarul szólal meg mindenki kedvenc világmegmentő főhőse, John McClane. A részben Magyarországon forgatott, ötödik Die Hard epizódban egyesül majd a McClane család, hiszen szerepet kap lánya is, ám a középpontban mégis a fia (Jai Courtney) lesz, aki hatalmas zűrbe keveredik Moszkvában és csakis John tudja megmenteni. Ha pedig ott jár, miért ne botlana bele egy világméretű veszélybe és mentené meg az egész Földet? A Die Hard - Drágább, mint az életed 2013. február 14-én kerül a hazai mozikba olyan színészekkel, mint Mary Elizabeth Winstead, Jay Courtney, Patrick Stewart, Cole Hauser, Yuliya Snigir és Sebastian Koch. A forgatókönyvet Skip Woods (X-Men kezdetek: Farkas, Hitman) körmölte, a rendezést John Moore (Max Payne) vállalta.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.