Hirdetés

Die Hard - Drágább, mint az életed - Trailer #2

|

Második előzetesét fogyasztja John McClane, aki ezúttal a Moszkvává varázsolt Budapesten próbálja megmenteni fiát a haláltól és természetesen megmenteni a világot, ha már ott van.

Hirdetés

A második trailer követi a legelső stílusát, ugyanazt a háttérzenét hallhatjuk, ugyanúgy feltupírozva, a dinamikusság is maradt, csupán beiktattak pár új jelenetet a már ismertek közé. A Die Hard - Drágább, mint az életed című epizód 2013. február 14-én látogat el hazánk moziaiba és szinte az egész McClane család képviselteti majd magát a vásznon. A stábban ott láthatjuk Willis mellett Mary Elizabeth Winstead-et, Jay Courtney-t, Patrick Stewart-ot, Cole Hauser-t, Yuliya Snigir-t és Sebastian Koch-ot. A forgatókönyvet Skip Woods (X-Men kezdetek: Farkas, A szupercsapat, Hitman) jegyezte, míg a filmet a Max Payne és az Ómen készítője, John Moore dirigálta.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.