Hirdetés

Die Hard - Drágább, mint az életed Trailer #3 (Update)

|

Úgy néz ki, amennyit spóroltak a költségvetésen, hogy nálunk forgattak, annyival lett látványosabb a Moszkva kifüst... akarom mondani a Die Hard 5. Újabb trailer érkezett!

Hirdetés

John MccLane nem bír magával, már megint belekeveredik valami igencsak nagy durranásba, minő véletlen, hogy fiába botlik, ideje volt már, hogy ne egyedül játssza a hadsereget, viszont, mint minden "kooperatív kampányban",az ellenség itt is arányosan keményedett az elmúlt évek folyamán. Itt is megkeserítik szárazon és levegőben is az életét majd kedves Johnnak. A kreativitás a történetnél ki is fullad, de hát kit érdekel az, hogy nukleráis fegyverek, meg gazfickók, meg CIA, a Die Hard-ot mindig is a kivitelezése miatt szerettük (meg persze Bruce Willis miatt), azt, ahogy rendet tesz az alvilági alakok között, felvállalva ezzel a Hős szerepét.

Update: magyar szinkronos előzetessel frissítve az InterCom jóvoltából. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.