Hirdetés

Dinosaurs vs. Aliens - Mozgásban a képregény

|

Biztosan emlékeztek még Barry Sonnenfeld (Sötét zsaruk) ötletére, mely szerint össze akarja ereszteni a dinókat az űrlényekkel. Előbb viszont Grant Morrison képregényes formába önti a történetet. Ehhez jött ki egy trailer.

Hirdetés

A rövid előzetesben a két készítő, Barry Sonnenfeld és Grant Morrison beszél egy keveset a projektről, de ami még fontosabb, mozgásban láthatunk néhányat a Liquid készülő képregényének képeiből. A rendező nagyon bízik benne, hogy mozifilmet készíthet az ötletből, persze még vevőt kell találni rá. Annyit tudunk, hogy a dinoszauruszok korában játszódó invázió fotórealisztikus CGI technikával készül, természetesen 3D-ben. Persze a forgatásig még nagyon sok idő van hátra (ha egyáltalán elkészül), addig viszont elégedjünk meg a mozgó képregénnyel! 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.