Hirdetés

Dinoszauruszok – A Föld urai 3D – Magyar trailer

|

A 70 millió évvel ezelőtt játszódó film főhőse Pacsi, a bébidinoszaurusz, aki elszakad a családjától. A film végigkíséri a felnőtté válását és a családja utáni kutatást.

Hirdetés

Barry Cook (Mulán, Karácsony Artúr) a filmet valóságos helyszíneken forgatta le, a dínókat a digitális utómunka segítségével varázsolták a helyszínekre. Állítólag minden egyes dinoszaurusz saját egyéniséggel fog rendelkezni. Az eredeti hangok között olyan színészeket találunk, mint John Leguizamo, Justin Long, Tiya Sircar, Skyler Stone, Charlie Rowe. A film december 19-én érkezik a magyar mozikba, addig is, íme a magyar előzetes. Hamarosan exkluzív interjúval és nyereményjátékkal is jelentkezünk, ne hagyjátok majd ki!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.