Hirdetés

Disobedience - előzetesen az Oscar-jelölt rendező új filmje

|

Sebastián Lelio új filmjében egy a maga vallásos közegében el nem fogadott szerelmi történet elevenedik meg két nő között.

Hirdetés

A legjobb idegen nyelvű film Oscar kategóriában az egyik kihívója a hazai büszkeségnek, a Testről és lélekről című filmnek a chilei A Fantastic Woman, kinek rendezője, Sebastián Lelio máris új fába vágta a fejszéjét. Nem kevésbé kényes témát dolgoz fel ugyanis, mint egy ortodox zsidó közegben kibontakozó leszbikus szerelmi kapcsolatot.

Hirdetés

Naomi Alderman 2007-es novelláját dolgozza fel az ez évben bemutatásra kerülő Disobedience, aminek története szerint főszereplőnk, Ronit Krushka hazatér New Yorkból az ortodox zsidó közösségéhez Londonba a helyi rabbi, az apja halála miatt. Barátságtalan fogadtatásban részesül régi ismerősei részéről, mivel sokan rossz szemmel nézik, amiért elhagyta őket még annak idején. Ezek után rég nem látott barátnője és közte újra fellobban a szerelem lángja. A két női főszereplőt Rachel Weisz és Rachel McAdams alakítja.

A Disobedience április 27-én lesz látható az Egyesült Államokban, a hazai premierről még nincs információ.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.