Hirdetés

Disznó- és kutyaemberekkel botránkoztat a Squeal előzetese

|

A Fekete tükör szerelmesei számára kötelező filmnek tűnik.

Hirdetés

Aki már nem bírja kivárni a Fekete tükör (Black Mirror) következő évadát, annak augusztusban érkezhet egy hűsítő alkotás, ami talán tompíthatja a kínzó várakozási periódust. Ez nem más mint Aik Karapetien filmje, a Squeal, mely már az előzetesével is meg fogja botránkoztatni a hétköznapi nézőt, ám a Fekete tükör rajongói számára igazi csemegének ígérkezik.

Hirdetés

A történet szerint egy férfi az elveszett apját keresi valahol Kelet-Európában (hol másutt, persze?!), és gyanútlanul besétál egy helybéli család csapdájába. Az rögtön lerí a helyiekről, hogy nem teljesen százasok, de az is kiderül róluk, hogy intelligensnek tűnő disznókat tenyésztenek, illetve kutyaként viselkedő emberekkel őrzik a portájukat. A képkockák alapján ez az alapkoncepció várhatóan csak a jéghegy csúcsa lesz.

A Squeal augusztus 19-én debütál a tengerentúli mozikban, és még aznap video-on-demand formátumon keresztül is elérhető lesz.

Titeket felcsigázott a trailer?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.