Hirdetés

Dobjatok el mindent, Drakula egy cápa lesz a Sharkula című filmben!

|

Ismét szintet lépett a ZS-kategóriás horror.

Hirdetés

Ha nem tudtátok volna, hogy mégis mi következhet még a cápatornádók, a megacápák és hasonszőrű teremtmények után, akkor itt a válasz: a Sharkula. És igen, a készítők igyekeztek egy olyan címet adni a projektnek, ami a lehető legjobban leírja, miről is fog szólni a film: Drakula kínjában egy cápa lesz, hogy a szárazföld mellett a tengereket is terrorizálja. Az alábbi trailer pedig azt is jól bemutatja, milyen minőségben fog ez a projekt megvalósulni.

Hirdetés

A Sharkulát Mark Polonia írta és rendezte, akitől korábban olyan fantasztikus filmeket láthattak a ZS-kategóriás alkotások fogyasztói, mint a Sharkenstein, vagy a Noah's Shark. Nagyon úgy tűnik, hogy Polonia nehezen szakad el a cápa toposz agyontiprásától, és bele sem merünk gondolni, hogy legközelebb mégis milyen szörnnyel fogja keresztezni a rettegett halakat. A Sharkula egyébként júniustól lesz elérhető az internet bugyraiban.

Szerintetek az IMDb-n eléri majd a 2 egész pontot a Sharkula?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.