Hirdetés

Előzetesen a Doctor Who karácsonyi különkiadása és spin-offja

|

Végre kedvenc időlordunk, valamint a leendő diákok is életjelet adtak magukról.

Hirdetés

A kultikus sci-fi sorozat rajongói idén ősszel kedvenc Doktoruk hiányának mardosó érzésével kell, hogy megküzdjenek, hiszen a 2005-ben újraindított/folytatott sorozat 10. szezonja csupán jövőre kerül adásba, ami egyben a showrunner, Steven Moffat - és talán a 12-est alakító Peter Capaldi - búcsúja is lesz egyben. Ezzel együtt sok-sok év után ismét spin-off szériát kap az anyasorozat, Class címmel. Most ezekhez érkezett egy-egy kedvcsináló.

Hirdetés

Kezdjük a karácsonyi különkiadással, amely a "The Return of Doctor Mysterio" címet viseli és (végre valahára) a sorozat is belekóstol a szuperhős zsánerbe. A Moffat jegyezte epizódban a Doktornak egy New York városát a földönkívüliektől védő szuperhőssel gyűlik meg a baja, akit Justin Chatwin (Shameless, Orphan Black, Világok harca) alakít. Az epizódról egyelőre csak egy könnyed így készült videó érkezett.

Azonban a Doktorral korábban is találkozhatnak a rajongók, méghozzá a Class című spin-off pilotjában. A sorozat a hírhedt Coal Hill Akadémián fog játszódni, ami nem kis jelentőséggel bír a "Whovianok" életében és vélhetően ezúttal is számos különleges és bizarr eset szem és fültanúi lesznek a különböző etnikumú és szexuális irányultságú karakterek. Hogy a sorozat szellemiségében mennyire tükrözi az anya szériát, vagy a korábbi spin-offokat, mint a gyermeki Sarah Jane kalandjait, vagy a felnőttesebb Torchwoodot még egyelőre jó kérdés, de szereplőiből és összetételükből adódóan vélhetően az utóbbihoz áll majd közelebb. A Class október 22.-én debütál a BBC-n.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.