Hirdetés

Doctor Who - Itt a következő évad előzetese

|

Most végre lényegesen többet kapunk az újonnan bemutatkozó időlordból, és eléggé komornak ígérkező kalandjaiból.

Hirdetés

A sorozat készítői szeretnek játszani (tetemes) rajongótáboruk idegeivel. Az eddigi promók nem sokat mutattak, tegnap viszont a döntő szünetében végre valamire való kedvcsinálót kaptak a sorozat követői az augusztus 23.-án debütáló 8. évadból, valamint a Peter Capaldi képében regenerálódó új Doktorról. Lesznek itt dalekok, lángoló TARDIS, űrcsata, viktoriánus korban bóklászó T-Rex (tehát a sorozat szokásos elemei), valamint több komorság. Legalábbis a sorozat jelenlegi showrunnere, Steven Moffat (Sherlock) ezt ígéri, de a tavalyi, 50 éves jubileumi rész, valamint a karácsonyi külön epizód, mely a 11-es, Matt Smith leköszönésével - és Capaldi bemutatkozásával - ért véget, azt súgja, hogy ne feltétlenül higgyünk neki, ha komolyabb hangvételt ígér. Bő egy hónap múlva kiderül.  

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.