Hirdetés

Dog Eat Dog trailer - Nicolas Cage és Willem Dafoe csecsemőt rabolnak

|

A Taxisofőr és a Dühöngő bika írója új filmet rendezett: a Dog Eat Dog című könyvadaptációban Nicolas Cage és Willem Dafoe aljasodnak le kicsit gengszterként.

Hirdetés

Paul Schrader (Taxisofőr, Dühöngő bika, Kisvárosi gyilkosság) következő filmje Edward Bunker regénye alapján készült, amelyből Matthew Wilder (Your Name Here) faragott forgatókönyvet. A projekt legnagyobb különlegessége, hogy ismét egyesíti a vásznon Nicolas Cage-t és Willem Dafoe-t, akiket utoljára David Lynch 1990-es filmjében, a Veszett világban láthattunk együtt (Schrader és Cage legutóbbi közös munkája a 2014-es A fény halála volt). 

Hirdetés

A Dog Eat Dog sztorijában három ex-fegyencet, Troy-t (Cage), Mad Dogot (Dafoe) és Dieselt (Christopher Matthew Cook) azzal a feladattal bíz meg egy excentrikus gengszterfőnök, hogy rabolják el a rivális banda fejének babáját és kérjenek érte hatalmas váltságdíjat. A gyermekrablás azonban nem várt nehézségekbe ütközik, a trió pedig a maffia és a rendőrök kereszttüzében találja magát. 

A Dog Eat Dog november 11-én jelenik meg külföldön VOD-on és Digital HD-n keresztül, hozzánk valószínűleg csak DVD-n fog megérkezni, mint ahogy Cage legutóbbi filmjei is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.