Hirdetés

Előzetesen a Dolemite Is My Name - életrajzi filmben tér vissza Eddie Murphy

|

A 90-es évek egyik legfelkapottabb vígjátékszínésze egy egészen különleges figura bőrébe bújuk a Netflix új életrajzi filmjében.

Hirdetés

Eddie Murphy-t az elmúlt évtizedben alig láthattuk feltűnni a mozivásznon, a híres komikusnak a 90-es és a kétezres években szinte minden évben debütált egy-egy filmje a mozikban, de manapság hétköznapi vígjátékokban se látni már. Utoljára a 2011-es Hogyan lopjunk felhőkarcolót c. filmben tűnt fel utoljára idehaza a nagyvásznon.

Hirdetés

Nemrég debütált ellenben a Netflix életrajzi filmje, a Dolemite Is My Name, aminek előzetese alapján bátran kijelenthetjük, hogy Eddie Murphy újra egy testhezálló szerepben sziporkázhat, igaz, nem a nagyvásznon, hanem a Netflix felületén.

A film Rudy Ray Moore karrierjét dolgozza fel, aki a 70-es években sikertelen komikusi pályafutása után egy Dolemite nevű alteregót talál ki magának, majd ezzel a harsány karakterrel kíván berobbanni az ismertség mezejére. Akkor válik ismertté Dolemite figurája, mikor egy kungfu harcokkal és autósüldözésekkel tűzdelt filmben kap szerepet. A filmet Craig Brewer (Empire) rendezi, a forgatókönyvet pedig Scott Alexander és Larry Karaszewski párosa írja (Nagy szemek).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.