Hirdetés

Itt van az első előzetes a Robert Downey Jr. szereplésével készült Dolittle-filmhez!

|

Vasember után egy másik ismert karakter bőrébe bújik Robert Downey Jr.

Hirdetés

Hugh Lofting karaktere, az állatokkal kommunikálni képes Dr. Dolittle először 1920-ban jelent meg egy gyerekkönyv formájában, melynek sikere természetesen Hollywood fantáziáját is megragadta. Számtalan adaptációt követően (a kilencvenes évek végén például Eddie Murphy keltette életre a karaktert) ezúttal a Vasember-páncélt nemrég szögre akasztó Robert Downey Jr. vállalta el a Dolittle-film címszerepét, amelyhez immár előzetes is érkezett.

Hirdetés

Az eredetileg The Voyage of Doctor Dolittle, de most már egyszerűen csak Dolittle néven emlegetett produkciót idén áprilisban mutatták volna be a mozikban, azonban a forgatókönyv időközben több újraíráson is átesett. Hogy ez a film előnyére vagy hátrányára volt-e, azt képtelenség megmondani, pláne nem a lenti képsorok alapján - ezzel szemben azt viszont túlzás nélkül állíthatjuk, hogy nem a színészeken fog múlni a Dolittle sikere.

A főszereplőt megformáló Robert Downey Jr. mellett ugyanis a különböző állatok hangjait kölcsönző színészek között is ígéretesebbnél ígéretesebb neveket találunk. A teljesség igénye nélkül Ralph Fiennes, Rami Malek, Emma Thompson, Selena Gomez, Kumail Nanjiani, John Cena, Octavia Spencer, valamint Tom Holland és Marion Cotillard szintén hallatják majd hangjukat, sztárokban tehát kétségkívül bővelkedik az új feldolgozás. A Stephen Gaghan (Sziriána, Arany) által írt és rendezett film  január 16-án érkezik a magyar mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.