Hirdetés

Don't Worry, He Won't Get Far On Foot - első előzetesen Gus Van Sant új filmje

|

Vicces lesz végigmondani ezt a címet a jegypénztárnál állva.

Hirdetés

John Callahan (Joaquin Phoenix) egy autóbaleset során kerekesszékbe kerül. John Callahan ennek értelemszerűen nem örül, de lassan és biztosan képes új értelmet, új célokat találni életében - ebben pedig nem kis köszönet jár barátnőjének és szponzorának.

Hirdetés

Gus Van Sant filmográfiájára jellemző, hogy akad benne jócskán telitalálat és baklövés (előbbire példa a Majd' megdöglik érte, utóbbira a Hitchcock-féle Psycho frame-by-frame remake-je), következő projektje pedig - bátran megkockáztatom - az előbbi kategóriába fog tartozni. Az előzetes azon kívül, hogy felvonultatja az igazán impozáns szereplőgárdát (Rooney Mara, Joaquin Phoenix, Jack Black, Jonah Hill), némi fanyar humort is villant, biztosítva, hogy ez nem feltétlen az az édesbús, szentimentális dráma lesz. Mondjuk ilyen címmel furcsa is lenne.

Ezzel a filmmel pedig nagyon úgy tűnik, hogy Jonah Hill végleg kilép abból a "főhős-dagi-barátja"-szerepkörből, melyben még pályafutása elején sínylődött egy darabig. Phoenix pedig? Most is fantasztikusan néz ki, de ezen már meg se lepődünk.

A film január 19-én debütál a Sundance Filmfesztiválon, a nagyközönség pedig majd május 11-én nézheti. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.