Hirdetés

Dorothy of Oz - Előzetes

|

Az élőszereplős, James Franco és Sam Raimi nevével fémjelzett Óz, a hatalmason kívül animációs mese is készül Óz karakterével, melyben feltűnik a szeretett Dorothy is.

Hirdetés

Rendkívüli szinkronhangokkal erősít a Dorothy of Oz című mese, amelyet a Will Finn (A legelő hősei, Irány eldorádó) - Dan St. Pierre (Kis nagy hős, Quantum Quest) készítenek Adam Balsam és Barry Glasser forgatókönyve alapján. A CG-animációs musical központjában Dorothy (Lea Michele) áll, aki visszatér Oz földjére, csakhogy az országot és lakóit súlyos veszély fenyegeti a gonosz Jester (Martin Short) miatt. Az animációs film a Summit Entertainment forgalmazásában kerül kiadásra, ennek értelmében a látvány nem éri el a Pixar vagy a DreamWorks szintjét, de kedvessége és szerethetősége maradandóvá teheti. A szinkronhangok: Patrick Stewart, Dan Aykroyd, James Belushi, Hugh Dancy, Oliver Platt, Martin Short, Lea Michele, Kelsey Grammer, Bernadette Peters és Megan Hilty. A mese valamikor 2013-ban kerülhet ki, a trailer és poszter a folytatásban található...

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.