Hirdetés

Borzongató előzetest kapott a Sherlock írói által készült Dracula sorozat

|

Aki szerette a Benedict Cumberbatch főszereplésével készült Sherlockot, annak a készítőpáros új sorozatára is érdemes vetnie egy pillantást.

Hirdetés

A méltán nagy népszerűségnek örvendő és négy évadot megélt Sherlock mögött álló két kreatív elme, Steven Moffat és Mark Gatiss minisorozatban dolgozza fel Bram Stoker ír szerző 1897-ben megjelent Drakula regényét. Egy éve került bejelentésre, hogy a páros a tévék képernyőjére viszi a világ leghíresebb vámpírfiguráját három játékfilm hosszúságú epizódban, most pedig megérkezett végre az első vérfagyasztóan hangulatos kedvcsináló is.

Hirdetés

A sorozatról főként azt érdemes tudni, hogy a címszereplőt Claes Bang dán színész kelti életre, a cselekménye pedig az inspirációként szolgáló mű megjelenési évében, vagyis 1897-ben veszi fel a fonalat kezdetben az erdélyi Kárpátokban, aztán a viktoriánus kori Londonban. Bang mellett olyan színészeket sikerült megnyerni a produkcióra, mint John Heffernan, Dolly Wells, Joanna Scanlan, Morfydd Clark, Clive Russel és Lujza Richter, de Mark Gatiss is látható lesz a szokásához híven (például a Sherlockban Mycroft Holmes karakterét alakította).

A Dracula a Sherlockhoz hasonlóan a BBC műsorán lesz látható az Egyesült Királyságban, mielőtt mindenki számára elérhetővé válna a Netflixen. A halloween hetére időzített rövid teaser előzetes egyelőre nem fedi fel a hivatalos premierdátumot, de az emberek túlnyomó többsége azt tippeli, karácsony tájékán számíthatunk az izgalmasnak tűnő sorozatra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.