Hirdetés

Látványos előzetest kapott a Dragon Prince 3. évada

|

A Netflix fantasy animációs sorozatában még látványosabb harcok és még érzelmesek pillanatok várnak majd reánk az új szezonban - ígéri az előzetes.

Hirdetés

Az Avatar: Az utolsó léghajlító alkotója, Aaron Ehasz animációs sorozatának harmadik évada napok múlva már debütál is a Netflix felületén, amihez a lent látható kedvcsináló kívánja meghozni a kedvet. Az emberek és az elfek háborújáról szóló kalandos sorozatban az emberek királyának gyermekei igyekeznek visszajuttatni egy sárkánytojást, amivel véget vethetnek a két faj sok éve tartó háborúskodásának.

Hirdetés

A harmadik évadban az eddig látottaknál még grandiózusabb csatákat csíphetünk el, és olybá tűnik, hogy az első évadra jellemző szaggatott animáció (ami minden bizonnyal a sorozat kisebb költségvetése miatt adódhatott) már egyáltalán nem jellemzi a széria látványvilágát. A hét évadra tervezett Dragon Prince harmadik szezonjai minden részével együtt november 22-én lesz elérhető a Netflix felületén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.