Hirdetés

Dredd 3D - "Youre Mine" klip

|

A Lionsgate piacra dobott egy vadonatúj klipet a három dimenziósnak készülő Dredd feldolgozásból, melyben a Karl Urban főellenfelét alakító Lena Headey karaktere szerepel.

Hirdetés

Pete Travis (Nyolc tanú, Végjáték) rendezése remélhetőleg jobban sikerül, mint Az emlékmás feldolgozása, bár az általunk kirótt 70% nem nevezehető éppen rossznak. Karl Urbana hozza majd a marcona, megrögzött igazságosztó szerepét, de ne felejtsük el fő nemezisét, a Lena Headey által megformált Ma-Ma Madrigalt sem, aki a legújabb klipben is bebibonyítja, mennyire gonosz. A Dredd 3D október 11-én érkezik meg Magyarországra, a stábban pedig ott van még Olivia Thirlby, Wood Harris és Domhnall Gleeson.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.