Hirdetés

Dredd - "Judgement is coming" Trailer (Update)

|

Befutott a Dredd legelső, teljes hosszúságú, hivatalos előzetese, amelyben mindent megkapunk, ami csak szem-szájnak ingere: kőkemény főszereplő, akció, 3D, időlassítás.

Hirdetés

Nehéz a dolga Pete Travis rendezőnek, hiszen az 1995-ös Dredd bíró minden tekintetben kultikus filmnek számít, ezt pedig nehéz felülmúlni még akkor is, ha egyébként rendes iparosmunkát tesz le az asztalra. Ahhoz, hogy a 2012-es Dredd a köztudatban maradjon, kell hozzá az a bizonyos plusz, amit vélhetően meg is kapunk az október 11-én esedékes 3D-s premierkor. A folytatásban a rövid sztori és az első előzetes látható, amely tetszetősre és informatívra sikeredett. Egy már most biztos: Karl Urban remekül passzol Dredd karakteréhez. "Judgement Time!"

Update: Feliratos előzetesre cserélve!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.