Hirdetés

Dredd - Kulisszák mögötti előzetes

|

Befutott a Dredd remake újabb kulisszák mögötti előzetese, melyben az igazság és törvény bírójának felszereléséről, valamint eszközeiről és fegyvereiről kapunk bővebb felvilágosítást.

Hirdetés

Karl Urban egyértelműen a fő csillag a filmben, minden kamera rá irányul, ezért olyannak kell lenni minden felszerelésének és a páncéljának is, ami a népszerű mondás szerint "megszólal". A korábbi előzetesekből már kiderült, hogy legalább olyan jól áll neki az igazságosztó szerepe, mint anno Sylvester Stallone számára, reméljük tud és élni is fog a lehetőséggel. A folytatásban újabb kulisszák mögötti videó vár titeket a már említett felszerelésekről, fegyverekről és Dredd páncéljáról. A Dredd remake három dimenzióban érkezik holnap külföldön, ám a magyar dátum még várat magára. A forgatókönyvet Alex Garland (28 nappal később, Ne engedj el) jegyezte, a filmet Pete Travis (Nyolc tanú, Végjáték) hozza tokkal-vonóval. Karl Urban mellett láthatjuk még Lena Headey és Olivia Thirlby színészi játékát is.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.