Hirdetés

Drive Hard - Trailer

|

Edgar Allan Poe és a Megtorló összeállnak egy akció-vígjáték erejéig, hogy megpróbálják elhitetni velünk: ez a film nem B kategóriás lesz. Rossz hírünk van fiúk: pedig de.

Hirdetés

A Voltage Pictures kiadta a Drive Hard legelső trailerét és egyúttal bemutatta az akció-komédiát is: a sztori főszereplője egy tolvaj (John Cusack), aki egy bankrablásba bevon egy autóversenyzőt is (Thomas Jane), utóbbinak viszont lövése sincs róla, hogy miben vesz részt. A hihetetlenül nagy fantáziával megírt történethez négy (!) forgatókönyvíró kellett, név szerint Brigitte Jean Allen, Chad Law, Evan Law és Brian Trenchard-Smith (Az alelnök végveszélyben, Artic Blast - Amikor megfvagy a világ), utóbbi a rendezést is elvállalta, ha már ott volt. Megjelenés várhatóan még az idén. Sikert szimatolunk...

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.