Hirdetés

Dunkirk - előzetesen Christopher Nolan világháborús drámája

|

Brutális és egyben gyönyörű a világháborús témájú Dunkirk első trailere.

Hirdetés

Miután kipróbálta magát a szuperhősök és a sci-fi világában is, Christopher Nolan, mint oly sok hozzáhasonló ambíciózus rendező, most a a II. világháborút választotta témájául. A Sötét Lovag, az Eredet és a Csillagok között direktorának legújabb filmjét autentikus helyszíneken forgatták Franciaországban, a bámulatos képesorokat pedig 65mm-es IMAX kamerával rögzítették, ami már az előzetesben is meggyőző látványt biztosít.

Hirdetés

A stábban olyan ismerős nevek sorakoznak, mint Tom Hardy, Cillian Murphy, Mark Rylance, Kenneth Branagh, James D'Arcy és Harry Styles. A forgatókönyvet egyedül Nolan írta, ezzel szakítva azzal a hagyománnyal, hogy közösen dolgozzon testvérével, Jonathan Nolannel a szkripteken. A kamerák mögött a Csillagok közöttnél már bevált Hoyte van Hoytema munkálkodott.

A Dunkirk 2017. július 21-én kerül a mozikban, de néhány kiválasztott helyszínen már két nappal a világpremier előtt is látható lesz a film, méghozzó 70mm-es változatban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.