Hirdetés

Dunkirk végső előzetes - Grandiozitás a köbön

|

Nolan háborús filmjét nem tudjuk nem várni.

Hirdetés

Christopher Nolan II. világháborús filmjének hazai bemutatója (július 20) mindjárt itt van, de igazán sokat még nem mutatott belőle. Nem baj ez, megszokhattuk már a rendezőtől, hogy szeret minket húzni és a meglepetéseket akkorra hagyni, amikor beülünk szépen a moziba és átadjuk magunkat az élménynek. Azért a Dunkirk legújabb (végső) előzetese rendesen odateszi magát és amennyire tudja, felcsigázza a kíváncsiságot.

Hirdetés

A valós történeten alapuló háborús dráma legújabb előzetese mondhatni bevet minden lapot, amelyiket csak tudja anélkül, hogy a cselekményből elspoilerezne sok mindent. A tengeren ragadt, ellenséggel körülvett brit és szövetséges katonák históriáját Nolan a tőle megszokott (vagy még saját magát is felülmúló) grandiozitással fogja nekünk elmesélni rengeteg nagytotállal, közelikkel, humán drámával, légi- és vízi csatározásokkal feldúsítva, a moziélményt majd mindezzel gazdaggá téve. Plusz, azt is megállapíthatjuk az előzetest nézve, hogy bővelkedni fog végletekig feszült jelenetekben.

Nyilván ezt így kisképernyőn nézve nem olyan egyszerű megállapítani, de szinte bizonyosak lehetünk abban, hogy nagy vásznon nézve ez az egész elképesztő hatással lesz majd ránk - főleg ha hozzávesszük azt, hogy Nolan ismét adott a minőségre és a film egészét 65mm IMAX-filmre forgatta Hoyte van Hoytema operatőrrel, akivel már a Csillagok között című sci-fit is készítette. Ha ez még nem volna elég, a főszerepekben olyan színészekkel találkozhatunk, mint Kenneth Branagh, Tom Hardy, Cillian Murphy és Mark Rylance. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.