Hirdetés

Dupla előzetessel támad a Pókember: Hazatérés

|

Sok újdonságot mutat magából a hálószövő remeknek ígérkező új kalandja.

Hirdetés

A Marvel Studios ígéretéhez híven ma kiadta a Pókember: Hazatérés harmadik és egyben utolsó előzetesét, ami valójában két trailert takar. Ugyanis az amerikai előzetes mellé egy nemzetközit is odadobtak, ami ki sem látszik az új jelenetekből és az első néhány másodperce különösen aranyat ér.

Az Amerika Kapitány: Polgárháborúban szenzációsan debütáló fiatal Pókembernek (Tom Holland) idén nyáron vissza kell térnie átlagosnak ugyan nem mondható, de Bosszúállómentes életéhez. Peternek sokat kell még tanulnia a szuperhős létről ezért újdonsült mentora, Tony Stark (Robert Downey Jr.) továbbra is szemmel követi a halószövő botladozásait. Kezdetben jól megy a bűnüldözés, de amikor a Bosszúállók csatái során elhullot technológiákat összegyűjtő és abból fegyvereket készítő Keselyű (Michael Keaton) feltűnik a színen Peter közvetlen szerettei kerülnek veszélybe.

A Pókember: Hazatérés 2017. július 6-án kerül a mozikba, Jon Watts rendezésében. Főbb szerepekben még Marisa Tomei, Zendaya, Jon Favreau, Donald Glover és Tyne Daly.

A MoziCom jóvoltából a nemzetközi előzetes már szinkronosan is nézhető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.