Hirdetés

Eddie Murphyvel is karácsonyozhatunk idén, itt a Candy Cane Lane trailere

|

Mit tennél meg, hogy megnyerd a dekorversenyt?

Hirdetés

Mindenki ismeri azt az embertípust, aki számára az ünnep valódi verseny. Neki kell készíteni a legfinomabb ételt, az ő házában kell állnia a legszebb fának és természetesen a legfontosabb a dekoráció.

Pontosan ilyen emberről szól majd a Candy Cane Lane, amelynek főszerepét Eddie Murphy vállalta el, így Danny Glover után a '80-as évek újabb sztárja száll be az idei karácsonyi bizniszbe. 

Hirdetés

Murphy karaktere mindent megtesz a karácsonyi sikerért, még egy veszélyesnek tűnő gonosz manóval is lepaktál. Őt Jillian Bell (22 Jump Street, Csajok hajnalig) játssza, de rajta kívül Tracee Ellis Ross (Feketék fehéren) és Nick Offerman (Családi üzelmek, The Last of Us) is Murphy segítségére lesz a moziban. 

Az előzetes alapján már be lehet lőni a film alapvető hangulatát. Nyilván nem kell majd komolyan venni az Amazon alkotását, de a karácsonyi felhozatalban egy friss darab lehet, Eddie Murphyt pedig mindig jó látni. 

A film december 1-jén kerül fel az Amazon Prime Video kínálatába. Ti kíváncsiak vagytok rá?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.